AKTUELLT
Klicka här så ser du våra kommande arrangemang

.. och även andra arrangemang som speglar svensk nöjeshistoria hittar du längre ner på samma sida

MEDLEM
Bli medlem

Redan medlem

 

 


Povel på Kulturen i Lund

den 16 mars klockan 15 -18

Poveldiggarna inbjuder till årets första Ramelbuljong söndagen den 16 mars på Kulturkrogen i Lund, i anslutning till Kulturen.

Vi inleder med krogens välsmakande soppa, därefter blir det filmvisning, mångsång och soloframträdanden. Vi kommer också att uppmärksamma det nyligen utkomna albumet Povel Ramel Debut, med en bok på åttio sidor med fina bilder och hela sex CD-skivor. Vi har lyckats få tag i några exemplar så att den som missade beställningarna i höstas kan köpa ett exemplar vid Ramelbuljongen.

Kaffe och kaka kommer att serveras i pausen. Det finns möjlighet att köpa stärkande dryck till både soppan och kaffet. Kulturen och dess krog ligger vid Lundagård bakom Domkyrkan. Det går bra att köra bil ända fram, men parkering sker förslagsvis på Mårtenstorget.

Priset för hela arrangemanget blir 200 kronor för medlemmar och 240 kronor för de som ännu inte gått med i Poveldiggarna. De som passar på att bli medlem i föreningen och erlägger medlemsavgiften 200 kr (familjemedlemskap 300 kronor) bjuds på Ramelbuljongen.

Antalet platser är begränsat så anmälan är nödvändig. Ring till Birgit Svensson 0706-49 26 21 eller Anna von Hofsten 042-23 66 46, 0707-74 66 46, alternativt maila till info@poveldiggarna.se.

Missa inte detta tillfälle att besöka Kulturen i Lund och Kulturkrogen.

Väl mött den 16 mars klockan 15 – 18 på Kulturkrogen i Lund

Frågorna med svar hittar du här


   
     
     
     
     

Klicka på bilderna för att se dem större