AKTUELLT
Klicka här så ser du våra kommande arrangemang

.. och även andra arrangemang som speglar svensk nöjeshistoria hittar du längre ner på samma sida

MEDLEM
Bli medlem

Redan medlem

 

 

Höstens Medlemsbuljong den 24 november

Poveldiggarna hos Rut på Skäret den 24 november klockan 15-18

Dax igen, så hette Knäppupps revy 1962 och nu är det dags igen för nästa Ramelbuljong, som blir en tillställning reserverad för medlemmar i Poveldiggarna. Även nya medlemmar är välkomna!

Den här gången kommer vår egen sångstjärna Signe Jeppesen att framföra ett par nummer ur Povels rika produktion, bland annat en duett med Lars Söderling. Vi får också klara strupen med ett par mångsånger som Povel kallade allsången.

Och vi kommer att ha möjlighet att tillsammans lösa Ramelodikrysset, som programledaren för Melodikrysset, Anders Eldeman satt samman för alla Povelentusiaster. Det har aldrig sänts i radio men han har ställt det till vårt förfogande.

Vi träffas på det nostalgiska caféet Rut på Skäret. Rut ingick i Systrarna på Skäret, men hon valde att starta egen verksamhet 50 meter från sina systrar.

Rut på Skäret har adress Gläntan 6, Skäret, telefon: 042-34 61 88.

Vi kommer att arrangera skjuts från Ängelholms station anpassat till tåget som kommer in kl 14.20. Meddela vid anmälan om du behöver hämtning, eller kan erbjuda samåkning i bil.

Priset som inkluderar alltsammans blir 200 riksdaler. Varmt välkommen till en värmande och glad novembereftermiddag i Povelsk anda. I fall du missat att anmäla dig, så är det hög tid nu. Sista anmälningsdag är den 20 november.