AKTUELLT
Klicka här så ser du våra kommande arrangemang

.. och även andra arrangemang som speglar svensk nöjeshistoria hittar du längre ner på samma sida

MEDLEM
Bli medlem

Redan medlem

 

 


Poveldiggarna inbjuder till

Ramelbuljong på Stenestad Park den 21 september klockan 15 - 18

Alldeles efter att valet är genomfört håller vi höstens första Ramelbuljong på det vackra och charmiga Stenestad Park norr om Kågeröd.

Vi inleder med en välsmakande soppa, därefter blir det filmvisning, mångsång och soloframträdanden. Vi kommer att få bekanta oss med den politiska Povel.

Kaffe och kaka kommer att serveras i pausen. Det finns möjlighet att köpa stärkande dryck till både soppan och kaffet.

Stenestad park når man lättast via en avtagsväg cirka en kilometer öster om Stenestad samhälle. Kom gärna i god tid så ni hinner med en promenad i parken och även bekanta er med äppelodlingarna. Även hjortar finns att beskåda i hägn i närheten. Parkering är gratis och samåkning rekommenderas.

Priset för hela arrangemanget blir 200 kronor för medlemmar och 240 kronor för de som ännu inte gått med i Poveldiggarna. De som passar på att bli medlem i föreningen och betalar medlemsavgiften 200 kr (familjemedlemskap 300 kronor) bjuds på Ramelbuljongen.

Antalet platser är begränsat så anmälan är nödvändig. Ring till Birgit Svensson 0706-49 26 21 eller Anna von Hofsten 042-23 66 46, 0707-74 66 46, alternativt maila till info@poveldiggarna.se.

Väl mött den 21 september klockan 15 – 18 på Stenestad Park i Kågeröd, Norra Skåne

Frågorna med svar hittar du här


   
     
     

Klicka på bilderna för att se dem större