AKTUELLT
Klicka här så ser du våra kommande arrangemang

.. och även andra arrangemang som speglar svensk nöjeshistoria hittar du längre ner på samma sida

MEDLEM
Bli medlem

Redan medlem

 

 


Årsbuljong på Malvagården

Höganäs den 27 april kl 15 - 18

Dax igen, hette Povels revy 1962 och nu gäller samma för oss i Poveldiggarna. Den 27 april klockan 15 18 är det dax igen för årsbuljong på Malvagården i Höganäs, en händelse som blivit en tradition.

Efter att ha mättat magarna med välsmakande soppa håller vi årsmöte snabbt och effektivt. Sedan är det dags för oss att få roa oss med en medlemsbuljong i Povelsk anda.

Första punkt på programmet är underbarnet på piano från Trelleborg, Anton Nilsson, som bland annat har Povels musik på repertoaren.

Därefter kommer Jazzgruppen Swing and Sweet att underhålla oss på saxofon, gitarr, bas och trummor. De kommer också att leda oss i mångsång så vi också får klara strupen.

Information om den urskånska, mysiga Malvagården i norra utkanten av Höganäs hittar du på www.malvagarden.se, där du också hittar karta, telefonnummer mm.

Paketpriset för alltsammans är 200 kronor och detta är endast för medlemmar. Det går bra att bli medlem direkt i dörren och då är totalsumman också 200 kronor.

Anmälan till Anna von Hofsten 042-23 66 46, 0707-74 66 46 eller Bibban Svensson 0706-49 26 21, alternativt maila till info@poveldiggarna.se.


Du är härmed kallad till årsmöte med Poveldiggarna. Om du påstår något annat kan du få se på farfar eller få en kokosnöt i skallen.


Klicka på bilderna för att se dem i större format

 

 

Ordförandeklubban

   
     
   
   
   
   
   
     

Klicka på bilderna för att se dem större