AKTUELLT
Klicka här så ser du våra kommande arrangemang

.. och även andra arrangemang som speglar svensk nöjeshistoria hittar du längre ner på samma sida

MEDLEM
Bli medlem

Redan medlem

 

 

Här kan du se vilka arrangemang som Poveldiggarna planerar just nu


Ramelbuljonger våren 2018

Restaurang Viva, Lund den 11 mars

Söndagen den 11 mars klockan 15.00 – 18.00 möts vi på Restaurang Viva i Lund

Viva har adress Karhögstorg 10 E, vid Södra Vägen. Restaurangen har blivit ett inneställe för musikälskare i Lund. Ytterligare information hittar du på www.vivalund.se/

Vi mättar våra magar med välsmakande soppa och när kaffet är serverat kör vi i gång vårt program.

Som vanligt fyller vi eftermiddagen med sångnummer, mångsång och filmvisning.

Paketpriset för alltsammans är 200 kronor för medlemmar och 240 kronor för övriga. Det går även bra att bli medlem direkt vid dörren, enskilt medlemskap 200 kronor inkl. dagens soppbuffé eller familjemedlemskap 300 kronor inkl. dagens soppbuffé. Medlemskapet gäller för ett år framåt.

För att kunna beställa soppa även till dig vill vi gärna ha din anmälan senast tisdagen den 6 mars till Bibban Svensson 0706-49 26 21 eller Anna von Hofsten 042-23 66 46, 0707-74 66 46, alternativt maila till  info@poveldiggarna.seSöndagen den 22 april planerar vi att hålla vår Årsbuljong, dvs. Årsmöte med Medlemsbuljong.

Framtiden för vårt stamlokus Malvagården är osäker, men vi räknar med att hitta ett nytt ställe i trakterna av Höganäs. Vi återkommer med mer information när det närmar sig.

Väl mött till en skojfrisk vår

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Här hittar du andra föreningars arrangemang

med inriktning på svensk underhållningshistoria

Povel Ramelsällskapet

Povel i Lund

Povel Ramelsällskapets Lundaavdelning arrangerar regelbundet träffar i Lund. Kontakta Sven Perup om du veta mer  sven.perup@gmail.comPovel Ramelsällskapet

Sällskapet har startat en insamling så att Povel ska kunna hedras med en staty på den plats som var Knäppupps hjärtpunkt, där Idéonteatern låg. Varmt välkommen med ditt bidrag!

Se även Sällskapets hemsida!