AKTUELLT
Klicka här så ser du våra kommande arrangemang

.. och även andra arrangemang som speglar svensk nöjeshistoria hittar du längre ner på samma sida

MEDLEM
Bli medlem

Redan medlem

 

 

Här kan du se vilka arrangemang som Poveldiggarna planerar just nu


Ramelbuljonger våren 2019

Vi sjunger så bra tillsammans

Povel och hans sånglärkor

är temat den 17 mars kl. 15.00 – 18.00
på Restaurang Viva, Södra Vägen i Lund

Vi träffas på musik- och jazzrestaurangen Viva i Lund för att njuta av såväl soppa som Povels förmåga att knyta till sig våra största och mest älskade sångerskor med specialskrivna nummer.

Med hjälp av Lottie Fredriksson och Kenth Fredriksson kommer vi att få ta del av kända och mindre kända nummer. ”Sasse” Lars-Åke von Vultée hanterar pianot, film och mångsånger ur vårt nya sånghäfte utlovas i vår tipspromenad genom Povels värld.

Vi mättar våra magar med välsmakande soppa och när kaffet är serverat kör vi i gång vårt program.

Restaurang Viva har adress Karhögstorg 10 E, vid Södra Vägen. Ytterligare information hittar du på www.vivalund.se/

Paketpriset för alltsammans är 200 kronor för medlemmar och 240 kronor för övriga. Det går även bra att bli medlem direkt vid dörren, enskilt medlemskap 200 kronor inkl. dagens soppbuffé eller familjemedlemskap 300 kronor inkl. dagens soppbuffé. Medlemskapet gäller för ett år framåt.

För att kunna beställa soppa även till dig vill vi gärna ha din anmälan senast onsdagen den 13 mars till Bibban Svensson 0706-49 26 21 eller Anna von Hofsten 0707-74 66 46, alternativt maila till  info@poveldiggarna.seÅrsbuljongen, det vill säga årsmöte med medlemsbuljong, kommer att hållas den 28 april klockan 15 – 18 på Hamnkrogen i Höganäs.

Vi kommer att få möta Nils Poppe, som presenteras av hans hustru Gunilla och sonen Thomas. Nils och Povel hör ju till samma epok i svensk nöjeshistoria, en beröringspunkt går att hitta i Spetsbyxor.
Det är inte så ekivokt som det kanske låter, men hur det hänger ihop kommer att avslöjas den 28 april.

Väl mött till en skojfrisk vår

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Här hittar du andra föreningars arrangemang

med inriktning på svensk underhållningshistoria

Povel Ramelsällskapet

Povel i Lund

Povel Ramelsällskapets Lundaavdelning arrangerar regelbundet träffar i Lund. Kontakta Sven Perup om du veta mer  sven.perup@gmail.comPovel Ramelsällskapet

Sällskapet har startat en insamling så att Povel ska kunna hedras med en staty på den plats som var Knäppupps hjärtpunkt, där Idéonteatern låg. Varmt välkommen med ditt bidrag!

Se även Sällskapets hemsida!