AKTUELLT
Klicka här så ser du våra kommande arrangemang

.. och även andra arrangemang som speglar svensk nöjeshistoria hittar du längre ner på samma sida

MEDLEM
Bli medlem

Redan medlem

 

 

Höstens första Ramelbuljong

på Stadsparkscaféet i Lund den 15 september

Den 15 september klockan 15 -18 samlas vi i hundraåriga Stadsparkens Café i Lund för en ny Ramelbuljong. Povel tillbringade mycket tid i Skåne och Lund och provade sina verk inför skånska vänner.

Vi följer våra traditioner och inleder med etablissemangets välsmakande soppa och därefter startar vi Ramelbuljongen med allsång, soloframträdanden samt kända och mindre kända klipp från film och skivinspelningar. Glada överraskningar kan utlovas och givetvis kör vi en tipstävling med uppskattande priser.

Kaffe och kaka kommer att serveras i pausen. Det finns möjlighet att köpa stärkande dryck både till soppan och kaffet. Stadsparken ligger några kvarter från stationen och parkeringsplats finns precis bakom Caféet.

Priset för hela arrangemanget blir 200 kronor för medlemmar och 240 kronor för de som ännu inte gått med i Poveldiggarna. De som passar på att bli medlem och erlägger medlemsavgiften 200 kr (familjemedlemskap 300 kronor) bjuds på Ramelbuljongen.

Antalet platser är begränsat så anmälan är nödvändig. Ring till Birgit Svensson 0706-49 26 21 eller Anna von Hofsten 042-23 66 46, 0707-74 66 46, alternativt maila till info@poveldiggarna.se.

Missa inte detta tillfälle att besöka den vackra Stadsparken i Lund och det fina Stadsparkscaféet.

Väl mött den 15 september kl 15 – 18 i Stadsparkscaféet Lund


Frågorna med svar hittar du här

Duetten Jaså! med Martin Ljung och Britta Borg finns under fliken Fynd