AKTUELLT
Klicka här så ser du våra kommande arrangemang

.. och även andra arrangemang som speglar svensk nöjeshistoria hittar du längre ner på samma sida

MEDLEM
Bli medlem

Redan medlem

 

 

Årsbuljong 2011 Vellinge


Teaterrestauranten på Lorensdal i Vellinge

Söndagen den 10 april kl 15-18 är det dax för Povel-Diggarnas Årsbuljong (=Årsmöte+Medlemsbuljong). Vi samlas i den trivsamma teaterrestauranten på Lorensdal i utkanten av Vellinge söder om Malmö. Vägkarta och övrig info - se www.lorensdal.se

Kl 15 inleder vi med en mumsig rotfruktssoppa + baguettskiva med brieost, som intages i samband med årsmötet. Till kaffet med hembakad syltkaka kör vi igång en kul Medlemsbuljong, som vanligt muntert varierad och inbakad i en spännande tipstävling med lustiga priser.

Vi får bl.a. träffa estradören och skåneprofilen Sigge Cederlund (verksam inom Piraten- Sällskapet), som berättar om sina möten med Povel. Det blir givetvis åxå mångsång och visning av filmsnuttar och annat smått & gott.

Paketpriset för hela konkarongen är endast 200 kr. Det går bra att boka bord redan nu. Tänk på att antalet platser är begränsat! Mejla din anmälan till Birgit Svensson eller ring till Anna von Hofsten 042-23 66 46, 0707-74 66 46!

Du har härmed blivit kallad till Povel-Diggarnas årsmöte 2011. Kom inte sen och säg nåt annat, för då kommer vi att piska dig med kokt purjolök!


Thumbnails  

Klicka på bilden för att se den större!