AKTUELLT
Klicka här så ser du våra kommande arrangemang

.. och även andra arrangemang som speglar svensk nöjeshistoria hittar du längre ner på samma sida

MEDLEM
Bli medlem

Redan medlem

 

 

Ramelbuljong 18 september 2010


Eksjö.

Poveldiggarna kommer att genomföra en "Ramelbuljong" i Eksjö, lördagen den 18/9 Kl. 1500-1800. Adressen är: Kaserngatan 16, Eksjö

Juventum på Kasernområdet. Hissen upp 4 trappor och du stiger in i Povel Ramels värld den 18 september. Du hör cocktailmusik av kapellmästare Peter Hedström vid den nystämda flygeln och stiger in i lokalen och tittar dig omkring, runt bokbord och skivsamling. Du placerar dig vid ett av de dukade borden där vi tagit hjälp av Lehna Fahlström.

Så småningom drar vi igång med kvällens husband på plats, allsångsledare Sten Janér och konferencier Ulf Nilsson vid mikrofonen. (Om han nu behöver någon...)

Du kommer att bjudas på både solosång, dragspelsorkester Knektarna sjunga tillsammans med Isabella Clevenhag som är arrangör och körsång av Nova Cantica.

Dessemellan får du själv sjunga mångsång, höra texter lästa, som Povel skrivit och vara med på frågesport bl.a. Du får också lyssna till Sven Edelönn från Jönköping som berättar om sina mångåriga minnen av arbete med Povel Ramel.

Vi kommer under eftermiddagen att bjuda på Gulaschsoppa och bröd. Ett glas vin eller öl får du till självkostnadspris. Kaffe och ostkaka finns det också. Alltsammans till det facila priset av 160 kr. Såvida du inte blir medlem i Poveldiggarna för då betalar du bara en 100-lapp för kalaset.

Hjärtligt välkommen och glöm inte att boka din biljett i förväg, för att garantera en plats.

Hur du gör? Ja, det står på affischen!

Vi ses där! Hälsningar Isabella


Thumbnails

Klicka på bilden för att se den större!